Hvem er jeg

Jeg er en årgang ´63, er gift, har haft sølvbryllup, sammen har vi 2 børn, født i 1984 og 1990 og desuden tre børnebørn født 2010 og 2012 og en i 2020. Jeg bor i hus med dejlig have til. Inden jeg startede op som privat pasningsordning, arbejdede jeg I Herlev dagpleje fra 2010 til 2021. Tidliger har jeg været 11 år i hjemmeplejen, samt 9 år i en integreret institution i Gladsaxe Kommune, hvor jeg stod for rytmik og bevægelse, da jeg også har uddannelse som massør. 

I min hverdag med børnene tilbringer jeg meget af tiden udenfor, hvor jeg giver plads til fordybelse, i de forskellige årstider og hvad der rør sig i naturen. Jeg går tur i mosen og på legepladser og tager toget ud i det blå f.eks til Pederstrup, Zoologisk have, skoven og hvad vi nu kan finde på.                                                                                                        

Jeg tager udgangspunkt i hver enkelt barn, med de aktiviteter vi laver udendørs som indendørs. Vi synger og danser og laver rigtig meget rytmik. Jeg elsker at lave "krop og bevægelse" sammen med børnene og styrke deres balance og taktilesans. Jeg lære også børnene at vente på tur, både i store fællesskaber i små fællesskabe. Om vinteren læser vi mange bøger og går på biblioteket.

Et godt forældresamarbejde er afgørende for at fremme børns trivsel, udvikling og læring. Der skal gives plads til hinandens perspektiver, man skal være lydhør overfor hinandens forventninger og der skal være en god dialog mellem de voksne. 

Kurser: Stamme og sprogkursus; førstehjælp ; kost og ernæringskursus. Hygiejne; inklusion; DGI`s certificering i: Idræt, leg og bevægelse; desuden har jeg været tov holder på bevægelseprojektet“ Flik Flak “ og på sport og bevægelses kurser i Gladsaxe kommune. Den styrkende pædagogiske læreplan, 3 dags kursus.

Del siden