Hvem er jeg

Jeg hedder Linda, er født i 1965 og bor sammen med min mand. Vi har 2 børn, Sabrina fra 1990 og Jimmi fra 1991. Jeg bor i et hus med stor have, hvor der er masser af plads til at lege både ude og inde. Børnene sover i barnevogne i haven om sommeren og om vinteren sover de i en stor udestue.

Som person er jeg stabil, omsorgsfuld og nærværende. Jeg er uddannet kontorassistent indenfor Københavns komunes biblioteker. Jeg har mere end 26 års erfaring med børn 0-3 år både fra vuggestue og dagpleje, inden jeg startede min private pasningsordning op 1 december 2020

I mit arbejde som privat passer lægger jeg stor vægt på, at være en god rollemodel for børnene, byde på omsorg, tryghed og nærvær i børnehøjde og at barnet bliver mødt hvor det er. Mit ønske er at at skabe en varm, kærlig og lærerig hverdag, hvor alle bliver set og hørt. Jeg er stot set ude med børnene hver dag året rundt.

Jeg ved hvor vigtigt det er, at have fokus på krop, motorik og sanser. F.eks finder jeg bakker hvor de kan trille, løbe, gå kravle op/ned af og legepladser med motoriske udfoldelser. Når børnene øver igen og igen, opnår barnet at blive bedre og styrker deres selvværd.

Et godt forældresamarbejde er afgørende for at fremme børns trivsel, udvikling og læring, så derfor er det vigtigt med en åben dialog med forældrene. Jeg ved hvor stor vigtigheden er af, at føle at ens barn bliver passet godt på, når I overlader mig ansvaret for det vigtigeste I har.

Min motivation for mit arbejde er, alle de dejligt oplevelser jeg kan give dem, en tryg hverdag og en god start på livet. 

Af kurser har jeg:

Børn og unge med adfærds- og kontaktforstyrrelser. Relationspsykologi - Daniel Stern i teori og praksis. Førstehjælpkursus. Brandsluknings undervisning. Krop, bevægelse og udeliv. Gladsaxe kommunes målsætning for daginstitutioner. Børn og ulykker. Pædagogisk grundforløb for pædagogmedhjælpere. Kost og ernæringskursus. Hygiejnekursus. De styrkede pædagogiske læreplaner. DGI certificeret